temp

Otavan Opistossa vuoden mittaisilla linjoilla prepataan niin kasvatustieteellisen kuin lääketieteellisen tiedekunnankin pääsykokeisiin. Lisäksi Kasvatustieteen linjalla on mahdollista syventää ja lisätä tietoa kasvatustieteen ajankohtaisista ilmiöistä.
 

Lääkislinjalle prepataan lääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin

Lääksilinja on nimensä mukaisesti tarkoitettu lääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen hakijoille. Monimuoto-opiskeluna toteutetussa vuoden mittaisessa koulutuksessa kerrataan ja syvennetään lukion biologian, fysiikan, kemian ja matematiikan sisältöjä.

Linjan vetäjän Vesa Partasen mukaan linjalle kannattaa hakeutua, jos lääketieteellisessä tiedekunnassa opiskelu kiinnostaa, mutta sen ovet eivät ole vielä avautuneet. Linjalla harjoitellaan pääsykokeiden vastaustekniikoita sekä muodostetaan kokonaisvaltainen kuva oppiaineiden sisällöistä.
Hakuaika lääketieteelliselle linjalle on 1.2.–31.7.2018.
Lisää tietoa http://www.otavanopisto.fi/laakis
 

Kasvatustieteenlinjalla tutustutaan oppimisen tulevaisuuteen

Kasvatustieteen linja on tarkoitettu niin opettajiksi haluaville kuin kasvatuksen sekä koulutuksen tutkimuksesta ja suunnittelusta kiinnostuneille. Linjalla keskeisiä sisältöjä ovat sulautuva oppiminen ja oppimisen tulevaisuus. Opetus tapahtuu monimuotoisesti Otavan Opiston kampuksella ja verkossa. Linjan aikana voi myös suorittaa kasvatustieteen perusopinnot.

Linjan vastaavan ohjaajan Jukka Tikkasen mukaan linjalle kannattaa hakeutua jos kasvatuksen uusimmat tuulet kiinnostavat. Koska Otavan Opisto on verkko-opetuksen edelläkävijä ja oppimisen tulevaisuuden asiantuntija, koulutuksessa pääsee harjoittelemaan autenttisissa tilanteissa sekä tekemään aitoja tutkimusprojekteja asiantuntijoiden kanssa. Linja alkaa 3.9.2018 ja viimeinen opetuspäivä on 24.5.2019.
Hakuaika Kasvatustieteen linjalle on 1.2.–31.7.2018.
Lisää tietoa http://www.otavanopisto.fi/kasvatustieteenlinja
 

VAKAVA valmistaa kasvatustieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin

Valtakunnallisella VAKAVA -pääsykokeella haetaan kasvatustieteelliseen tiedekuntaan ja VAKAVA- valmennuskurssilla prepataan näihin pääsykokeisiin. Koulutus alkaa 26.3.2018 ja loppuu 19.5.2018. Pääsykoemateriaalia opiskellaan yhdessä ja itsenäisesti. Kurssiin kuuluu sekä lähi- että etätapaamisia.

Kurssilla ohjaavan Aki Luostarisen mukaan säännöllinen mutta joustava opetussuunnitelma mahdollistaa luku-urakan yhdistämisen muuhun elämään. Omatahtisuutta edistävät myös etätapaamisista tehtävät videotallenteet, joihin opiskelija voi palata uudestaan ja uudestaan. Tukea pääsykokeeseen valmistautumiseen saa kurssin ohjaajilta ja muilta opiskelijoilta.

Lisää tietoa http://www.otavanopisto.fi/vakava

Koulutukseen ilmoittaudutaan 9.3.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella
 


Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!