Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

WordPress julkaisualustana - julkaise oma blogi tai kotisivu 30.1. – 1.2.2017 (Otava)

Kurssilla opetellaan kuinka WordPress pystytetään sekä omalle koneelle että webiin ja kuinka sitä käytetään tehokkaasti bloggaamiseen. Kurssilaiset luovat kurssilla oman blogin, jonka ulkoasu muokataan kurssilla bloggaajansa näköiseksi ja viimeistellään valmiiksi kurssin jälkeen opettajan opastuksessa verkon välityksellä.

WordPress on open source -pohjainen web-julkaisuohjelmisto. Se on ensisijaisesti julkaisutyökalu blogeille, mutta se soveltuu erinomaisesti myös pienimuotoiseksi CMS-järjestelmäksi (Content Management System eli julkaisujärjestelmä).

Kurssilla opetellaan kuinka WordPress pystytetään sekä omalle koneelle että webiin ja kuinka sitä käytetään tehokkaasti bloggaamiseen. Kurssilaiset luovat kurssilla oman blogin, jonka ulkoasu muokataan kurssilla bloggaajansa näköiseksi. Samalla käsitellään myös kuinka blogin saa muutettua tavalliseksi julkaisujärjestelmäksi, jossa joko on blogi tai ei ole.

WordPress on helposti räätälöitävissä organisaation käyttöön teemojen avulla ja sen käyttöliittymään löytyy kielipaketteja useilla kielillä, tietysti myös suomeksi. Ohjelmistoon on myös tarjolla runsas valikoima erilaisia lisäosia, joiden avulla järjestelmään on helppo lisätä uusia ominaisuuksia.

Kurssiin sisältyy myös etäosuus, joka suoritetaan kurssin jälkeen. Etätehtävä koostuu oman blogin rakentamisesta ja kehittämisestä ja kurssin opettaja ohjaa etätehtävän verkon välityksellä.

Kurssilla käytetään versiota WordPress 4.

Kurssille voi ottaa mukaan halutessaan oman tietokoneen, joka asennetaan kurssilla kurssivalmiuteen opettajan opastuksella.

Kurssin opettaja

Jari Sarja, Otavan Opisto

Kurssin aikataulu

ma 30.1. klo 12.15 - 15.45

ti 31.1. klo 8.15 -15.45

ke 1.2. klo 8.15 - 11.45

Kurssimateriaali

Kouluttajan tekemä laaja tulostettava WordPress -materiaali.

Hinta

Kurssin hinta on 150€/hlö (sisältää lähiopetuksen, materiaalin ja verkko-ohjauksen kurssin jälkeen); lisäksi mahdolliset ruokailukulut Otavan Opistolla (noin 5€ / ateria).

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolta (20€ /2hh/yö tai 40€ /1 hh/yö,sis. aamiainen).

Lisätietoja
kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan 16.1.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittatuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 16.1.2017  tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tagit: wordpress, blogi, kotisivu, julkaisu, bloggaaminen, bloggaus, bloggaaja

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su