Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Tiedosta asenteesi - muuta elämäsi 20.-22.4.2018 (Otava)

Käytännön työkaluja tiedostettuun ajatteluun ja asenteeseen, joiden avulla pääset lähemmäksi tavoitteistasi niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenä.

Tiedätkö mikä sinulle on tärkeää? Haluaisitko saavuttaa jotain, mutta et vain pääse tavoitteisiisi? Oletko koskaan ajatellut, miksi jotkut asiat onnistuvat huomaamatta ja toiset eivät niin millään? Eikö työ enää maistu vai arveluttaako jaksamisesi?

Kun asenne on kohdallaan, asiat yksinkertaisesti vain tapahtuvat. Eivät välttämättä helposti, mutta vääjäämättä. Tärkeintä on ymmärtää millä asioilla on oikeasti merkitystä, nähdä faktat ja tehdä tietoisesti sellaisia valintoja, jotka johtavat asetettuun päämäärään. Helpommin sanottu kuin tehty – siksi tarvitsemme työkaluja ajattelumme avuksi ja päätöksenteon tueksi.

Avaimet tiedostavaan ajatteluun ovat kaikkien ulottuvilla. 17 avainta asenteeseen –valmennus on käytännönläheinen tutkimusmatka uudenlaiseen joustavampaan ja vapaampaan ajatteluun. Valmennuksen aikana syvennymme pohtimaan omia asenteitamme, joiden perusteella päätämme, millaisen polun valitsemme ja kuinka valitsemallamme tiellä kuljemme.

Matkalla voit poimia itsellesi sellaisia avaimia, jotka auttavat sinua toimimaan aiempaa rakentavammin ja tehokkaammin tavoitteidesi saavuttamiseksi. Syvempi ymmärrys omasta asenteestasi auttaa sinua ymmärtämään paremmin myös läheisiäsi ja sitä, kuinka voit tukea heitä elämän haasteissa ja kriiseissä.

Aika

20.-22.4.2018

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

pe 20.4. klo 17.00 - 21.00  

la 21.4. klo 09.00 - 17.30

su 22.4. klo 09.00 - 16.00                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Kurssin opettaja

Erkki Anttila, MSc. Arkkitehti, ”17 avainta asenteeseen”-valmennuksen kehittäjä/

TRE® (Tension & Trauma Release Exercises) -ohjaajaoppilas

Hinta

Kurssin hinta on 255€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); mahdolliset majoituskulut erikseen. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla ilmoittautumisen jälkeen (100€/ilmoittautuminen).

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voi merkitä lomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 6.4.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 6.4.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: avain, asenne, tavoite, saavutus, hyvinvointi, tuki, kriisi, mielenrauha, tasapainoinen, myötätunto, tre, tension, trauma, voittaa

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su