Koulutuskalenteri

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti (Mindfulness) 12.-14.1.2018 (Hirvensalmi)

Lahjoita itsellesi aikaa - viikonlopun mittainen hiljainen Mindfulness -retriitti tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua ja pitää itsestä huolta.  Retriittiviikonloppu pitää sisällään ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista. Viikonloppu sopii mindfulnessiin jo jonkin verran tutustuneille.

Viikonlopun mittainen hiljainen Mindfulness -retriitti tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua ja pitää itsestä huolta.  Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa eli kommunikoimatta muiden kanssa suunnaten huomiomme omaan kokemukseemme.

Asettuminen hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja kehomeditaatioon,  mindfulness-joogaan) tarjoaa hyvän tilaisuuden irroittautua automaattisista toimista ja syventää omaa harjoittamista. Retriittiviikonloppu pitää sisällään ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista. Viikonloppu sopii mindfulnessiin jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta jne.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 12.1.2018 klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 14.1.2018 klo 15.00.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Rauhala, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 445€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa). Retriitin toteutuminen edellyttää 14 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (200€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen tai sen voi maksaa kurssin aikana käteisellä tai Smartum-kulttuuriseteleillä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan sitovasti 1.12.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 1.12.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet  kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Kartanohotelli Satulinna, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi

Tagit: retriitti, satulinna, mindfulness, meditaatio, jooga, meditointi, Christopher Germer, Mari Rauhala, itsemyötätunto, ilo, lepo, mieli, rauha, uni

Tulevia koulutuksia

17 marras

Joulupukkien valmennuskurssi 17.-19.11.2017 (Otava)

Haluatko jakaa jouluiloa ympärillesi ja toimia Joulupukin tai Joulumuorin lähettiläänä tai kenties vaikkapa Joulutontun apulaisena? Kurssilla mm. kehitetään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, syvennytään äänenkäyttöön ja äänihuoltoon, pohditaan syitä esiintymisjännitykseen ja luikautetaan joululauluja Joulupukkikaraokessa. Lue lisää


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!