Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti (Mindfulness) 11.-13.1.2019 (Hirvensalmi)

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista - lahjoita itsellesi aikaa ja uusia ajatuksia.

Viikonlopun mittainen hiljainen Mindfulness -retriitti tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua ja pitää itsestä huolta.  Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa eli kommunikoimatta muiden kanssa suunnaten huomiomme omaan kokemukseemme.

Asettuminen hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja kehomeditaatioon, mindfulness-joogaan) tarjoaa hyvän tilaisuuden irrottautua automaattisista toimista ja syventää omaa harjoittamista.

Retriittiviikonloppu sisältää ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista. Viikonloppu sopii mindfulnessiin jo jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta jne.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 11.1.2019 klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 13.1.2019 klo 15.00.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Rauhala, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 465€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa). Retriitin toteutuminen edellyttää 14 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (200€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa; voit valita verkkomaksun sijaan myös laskutuksen, jolloin laskutamme varausmaksun ennen retriitin alkua. Jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssin voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä, Smartum Saldolla tai ePassilla kokonaan tai osissa. Kysy myös muista vaihtoehdoista!

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi tapahtuman alkuun saakka (varmista paikkatilanne etukäteen)!

Sitovat ilmoittautumiset 1.12.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 1.12.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet  kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Kartanohotelli Satulinna, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi

Tagit: satulinna, elämää, retriitti, mindfulness, itsemyotatunto, mari rauhala, meditaatio, jooga, lepo, hiljaisuus, rauha, ajatus, oivallus, kasvu

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su