Koulutuskalenteri

Soalin varjo XI -pöytäroolipeli 30.11.-2.12.2018

Soalin varjon osa 11 pyrähtää käyntiin – tule rohkeasti kokeilemaan roolipelien ihanuutta, aiempaa kokemusta ei tarvita!

Sankarilliset pelihahmomme ovat erinäisten sattumusten kautta nousseet Canola-vuoristoon etsimään muinoin kätkettyä amulettia, jonka sisällä piilee mahtavimmat tiedossa olevat maagiset voimat. Amuletti täytyy saada nopeasti Oktasotureiden hellään huomaan ennen kuin verenhimoiset soalilaiset saavat sen käsiinsä ja käyttävät sitä piittaamattoman törkeästi hyviä rotuja vastaan. Edessä on jälleen mitä piinaavimpia vaaroja, mutta mitäpä hahmomme eivät tekisi yhteisen hyvän eteen!

Soalin varjo on pöytäroolipeli, jota on pelattu jo kymmenen osan verran. Vaikka kampanja ja tarina ovat edenneet hurjaa vauhtia, tähän yhdenteentoista osaan voivat helposti hypätä mukaan myös uudet roolipelaajat. Rohkeasti vain kokeilemaan roolipelien ihanuutta, aiempaa kokemusta ei tarvita!

Osallistujille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla kattava materiaali pelin sisällöistä, roolituksista ja tapahtumista tutustuttavaksi ennen peliä; osallistujilla on mahdollisuus saada lisätietoja ja ohjausta pelin kulkuun ennen kurssin alkua pelinjohtajalta sähköpostitse tai Soalin varjon suljetussa FB-ryhmässä.

Aika

30.11.-2.12.2018

Aikataulu

perjantai 30.11. klo 18.00 - sunnuntai 2.12. klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla erikseen (1hh/50€/yö tai 25hh/20€/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 17.11.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 17.11.2018 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: roolipeli, mielikuvitus, peli, seikkailu, soturi, amuletti, salaisuus, larppi, fantasia, aika

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su