Koulutuskalenteri

Soalin Varjo VI –pöytäroolipeli 25.-27.8.2017

Soalin Varjo VI on kahdenkymmenen kiihkeän pelitunnin pöytäroolipeli, joka on itsenäinen jatko-osa edellisille Soalin Varjo-pelisessioille. Jokaisessa pelisessiossa on ollut uusia pelaajia, ja myös uudet pelaajat pääsevät aina hyvin hyppäämään mukaan seikkailuun. Siis tervetuloa myös uudet pelaajat!

Soalin Varjo nousee jo kuudennen kerran!

Sankarilaumamme jatkoi peräänantamattomina pahuuden voimien salakavalien juonien tutkimista Soalin Varjon edellisessä pelisessiossa. Myös yksi kahdeksasta Uzosawuun voimallisesta amuletista löytyi. Amuletti paljastui aseeksi, jolla voidaan käydä voimallisempiakin pahuuden keskittymiä vastaan. Mikäli kaikki kahdeksan amulettia onnistutaan löytämään ja yhdistämään, on Pohjois-Laedan ihmisillä ja puoli-ihmisklaaneilla käsissään jotakin järjenvastaisen uskomatonta menneisyyden hämärästä.

Mutta mihin uljaiden kirkasotsaisten sankariemme tuulenhalkojat suuntautuvat seuraavaksi? Polkuja on monia ja kaikkien niiden päät ovat varjon peitossa… Soalin Varjon.

Soalin Varjo VI on kahdenkymmenen kiihkeän pelitunnin pöytäroolipeli, joka on itsenäinen jatko-osa edellisille Soalin Varjo-pelisessioille. Jokaisessa pelisessiossa on aina mukana myös uusia pelaajia, joten uudetkin pelaajat pääsevät helposti hyppäämään mukaan seikkailuun. Tervetuloa siis myös uudet pelaajat keskiaikaisen Pohjois- Laedan maisemiin.

Kurssiin kuuluu ennakkotehtävä valmisteltavaksi ennen peliä; osallistujille lähetetään infopaketti pelin maailmasta sekä tarinan taustoista, joihin tutustutaan itsenäisesti ennen pelin alkua.

Aika

25.-27.8.2017

Aikataulu

perjantai 25 8. klo 18.00 - sunnuntai 27.8. klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla (1hh/50€/yö tai 2hh/25€/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 11.8.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 11.8.2017 saakka.

Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: roolipeli, keskiaika, harrastus, näytteleminen, improvisaatio, mielikuvitus, soturi, temppeliherra, skyrim, pöytä, fantasia, eskapismi, teatteri, esitys, rohkeus, rooli, peli, kohtalo, ritari, miekka

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su