Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Soalin varjo IX -pöytäroolipeli 4.-6.5.2018

Kahdenkymmenen kiihkeän pelitunnin pöytäroolipeli jatkuu jälleen!

Kahdenkymmenen kiihkeän pelitunnin pöytäroolipeli jatkuu jälleen yhdeksännellä kokoontumisella huimien seikkailujen äärellä!

Edellisessä sessiossa sankarilliset roolihahmot  palkkasivat itselleen merirosvojen armeijan ja iskivät armottomasti soalilaisten tukikohtaan kaukana idässä. Kiihkeän taistelun jälkeen taistelu onnistuttiin voittamaan. Mutta miksi soalilaiset olivat perustaneet tukikohdan? Ja missä ovat voimalliset amuletit, joita ei vielä ole löydetty kuin vasta yksi?? Ja mitä ihmettä tapahtuu vielä kauempana idässä, josta soalilaiset ovat tulleet???

Soalin varjo IX on pöytäroolipeli, joka on itsenäinen jatko-osa edellisille Soalin varjo-pelisessioille. Jokaisessa pelisessiossa on ollut uusia pelaajia; uudet pelaajat ovat päässeet aina hyvin peliin mukaan. Siis tervetuloa myös uudet pelaajat!

Aika

4.-6.5.2018

Aikataulu

perjantai 4.5. klo 18.00 - sunnuntai 6.5. klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 OTAVA

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla erikseen (1hh/50€/yö tai 25hh/20€/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 20.4.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 20.4.2018 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: roolipeli, seikkailu, pöytä, sankari, soalin varjo, taikuri, soturi, amuletti, fantasia, mielikuvitus, teatteri, näytteleminen, nuori, intensiivinen, elaytyminen

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su