Koulutuskalenteri

Rumputalvileiri 12.-14.1.2018 (Otava)

Rumpuleirillä bändissäsi ovat kitarassa Ben Granfelt ja bassossa Masa Maijanen. Ainutlaatuinen tilaisuus!

Rumputalvileirille ovat tervetulleita kaikki rumpujen soitosta kiinnostuneet - niin kokeneet konkarit kuin rytmimusiikin tulevat tähdet.  Leirillä on aina mukana sekä nuoria että varttuneempia rumpaleita, mutta kaikilla virtaa sama komppi veressä.

Leirin sisältö

Rumputalvileirillä aiheina ovat perinteisesti hyvä groove/taimi, rudimentit, bändisoiton perusteet ja mukava yhdessä tekeminen. Tutkimme myös erilaisia rumpusoundeja. Joka kerta mukaan otetaan myös uusi näkövinkkeli aiheeseen, jota pureskellaan leirillä porukalla.

Huomio! Humio! Rumputalvileirillä vierailevat kitaristi Ben Granfelt ja basisti Masa Maijanen - nyt on kaikilla kurssilaisilla todella ainutlaatuinen tilaisuus soittaa bändissä huippukitaristin ja huippubasistin kanssa. Illan päätteeksi lisää rock-soundeja luvassa herrojen live-keikalla, jonne kurssilaisilla vapaa pääsy.

Älä aikaile, vaan tule mukaan remmiin - etkot löytyvät TÄÄLTÄ

Ajankohta

12.-14.1.2018

Kurssi alkaa perjantaina 12.1. klo 15.00 ja päättyy sunnuntaina 14.1. klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli).

Opettaja

Kurssin ohjauksesta ja opetuksesta vastaa Okko Laru.

Mitä mukaan

Omien henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi ota mukaan rumpukapulat, harjoituspädi, kuulosuojaimet/korvatulpat, muistiinpanovälineet sekä sisätossut tai villasukat.

Hinta

Kurssin hinta on 160€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); mahdolliset majoituskulut erikseen. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu (50€/ilmoittautuminen).

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö).

Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 22.12.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 22.12.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: rumpu, komppi, taimi, rudimentti, rytmi, keikka, tomit, haitsu, crash, basari, hi-hat, symbaalit, pellit, treenis, paradidle

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su