Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Rumpukurssi 5.-10.6.2016 (Otava)

Kurssilla opetellaan perinteisesti rummunsoiton perustaitoja sekä tutustutaan kevyen musiikin eri tyylilajeihin. Ja tietysti nautitaan jälleen yhdessä Otavan kesäkurssin hyvästä meiningistä! Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille.

Kurssilla opetellaan perinteisesti rummunsoiton perustaitoja sekä tutustutaan kevyen musiikin eri tyylilajeihin. Ja tietysti nautitaan taas Otavan kesäkurssin älyttömän hyvästä meiningistä!

Kurssin opetuksesta ohjauksesta vastaavat jälleen yhdessä rumpalit Okko Laru ja Miri Miettinen , joista kumpikin keikkailee aktiivisesti tunnetuissa kokoonpanoissa ja työskentelee studiossa eri artistien kanssa.

Tulevan kesäkurssin teemana onkin myös studiotyöskentely. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään ennakkoharjoittelumateriaali, johon kurssilaiset tutustuvat ennen kurssin alkua ja jota sitten työstetään yhdessä Otavan Opistolle kootussa studiossa. Kurssin päätteeksi kurssilaiset taltioivat ennakkomateriaalista valitsemansa kappaleen.

Kurssin ohjelmasisältö tarkentuu ja kurssivihko päivittyy vielä kevään kuluessa, mutta yksi on varmaa: ammattitaitoista opetusta tulee taas oikein olan takaa!

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille. 

Ajankohta

5.-10.6.2016

Kurssi alkaa sunnuntaina 5.6.klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin opetuksesta vastaavat Okko Laru ja Miri Miettinen.

Hinta

Kurssin hinta on 350€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 5.6. ei ole ateriapalveluja, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse. Grilli ja asuntolan keittiöt ovat käytettävissä.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä tai Smartum-kulttuuriseteleillä (pankki- tai luottokorttimaksut mahdollisia arkisin Otavan Opiston toimistossa).

Majoitus

           75€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
        125€/1hh solu (5 yötä, sis. aamiainen)
        175€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 20 € / hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 15.5.2016 saakka - ilmoittaudu mukaan alla olevan ilmoittautumislomakeen kautta:

Ilmoittautuminen 30.4.2016 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2016 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: rummut, rumpukurssi, rummunsoitto, studiotyöskentely

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su