Koulutuskalenteri

Rumpukurssi 4.-9.6.2017

Kesän avaa Rumpukurssi, jossa vietetään viikko rytmimusiikin äärellä. Leirivieraaksi saapuu rumpali ja tuottaja Kalle Torniainen ja vierailun aikana kuullaan Kallen mietteitä rumpalin roolista livebändissä, televisiotyöstä ja kuinka erilaisten esiintyjien biisit otetaan haltuun. Nyt alkaa kesäloma tyylillä!

Kurssilla opetellaan perinteisesti rummunsoiton perustaitoja sekä tutustutaan kevyen musiikin eri tyylilajeihin. Ja tietysti nautitaan taas Otavan kesäkurssin älyttömän hineestä meiningistä ja aloitetaan kesälomakausi tyylillä!

Kurssin opetuksesta ja ohjauksesta vastaa rumpali Okko Laru, joka keikkailee aktiivisesti tunnetuissa kokoonpanoissa ja työskentelee studioissa eri artistien kanssa.

Leirivieraaksi saapuu keskiviikkona 7.6. rumpali ja tuottaja Kalle Torniainen, joka soittaa mm. Voice of Finland - ja SuomiLOVE –ohjelmissa sekä Juha Tapion yhtyeessä. Vierailun aikana kuullaan Kallen mietteitä rumpalin roolista livebändissä, televisiotyöstä ja siitä kuinka erilaisten esiintyjien biisit otetaan haltuun tässä ja nyt.

Torstaina 8.6. kurssilla on teemapäivä, jolloin pureskellaan yhdessä kurssilaisten omia rummunsoittoon liittyviä aiheita ja musiikillisia haasteita.  Voit kysyä kaiken mitä olet aina halunnut tietää rummunsoitosta.

Ehkäpä illanhämyssä soitetaan myös rumpukaraokea?

Kurssilaisille lähetetään ennakkotehtävä valmisteltavaksi ja palautettavaksi ennen kurssia.

Kurssin ohjelmasisältö tarkentuu ja kurssivihko päivittyy vielä kevään kuluessa, mutta yksi on varmaa: ammattitaitoista opetusta tulee taas oikein olan takaa!

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille.

Ajankohta

4.-9.6.2016

Kurssi alkaa sunnuntaina 4.6.klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opetuksesta vastavat Okko Laru & Miri Miettinen.

Hinta

Kurssin hinta on 360€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 4.6. ei ole ateriapalveluja, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse. Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum-kulttuuriseteleillä/mobiilipalvelulla (kulttuuri) tai E-passilla (Sporttipassi/kulttuuri).

Majoitus

100€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
150€/1hh solu (5 yötä, sis. aamiainen)
175€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 20 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.4.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Huom! Vapaita paikkoja voi kysyä kurssin alkamiseen saakka.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: rumpu, komppi, tahti, sabian, tama, riffi, rudimentti, kurssi, kesä, frisbeegolf, paradiddle, independence, filli, kapulat, karaoke

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!