Koulutuskalenteri

Pop/jazz-laulukurssi 19.-22.6.2017 TÄYNNÄ

Pop/jazz-laulukurssilla tyyli on vapaa eli ”kaikki käy”. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus lauluharrastukseen riittää. Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen helppoon ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä.

Ajankohta

19.-22.6.2017 (ma - to)

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Koulutus

Pop/jazz-laulukurssilla tyyli on vapaa eli ”kaikki käy”. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus lauluharrastukseen riittää. Kurssin sisältö tullaan suunnittelemaan ilmoittautuneiden kiinnostuksen ja osaamistason mukaan.

Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen helppoon ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä. Lisäksi tutustutaan laulaen ja kuunnellen erilaisiin musiikkityyleihin ja niiden laulutapoihin ja tulkintaan. Samat perusasiat pätevät kaikissa!

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä leirille mukaan.

Tiedossa on rento ja kehittävä kurssi, joka pitää sisällään myös paljon yhteismusisointia päivän opetuksesta illanistujaisiin asti. Tavoitteena on saada musiikin ilo myös muiden nähtäväksi ja kuultavaksi!

Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ja harjoitellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaali, jonka avulla selvitetään osaamista ja kiinnostuksen kohteita, lähetetään (ja myös palautetaan) etukäteen.

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii musiikinopettaja ja muusikko Susanna Mesiä, joka on Metropolia ammattikorkeakoulun pop/jazzlaulun lehtori sekä musiikkikasvatuksen tutkija Taideyliopistossa. Hän on koulutukseltaan musiikin maisteri sekä pop/jazz-laulunopettaja. Susanna on saavuttanut osallistujien suosion rautaisella ammattitaidollaan ja iloisella, erittäin mukaansatempaavalla ohjauksellaan. Monet tulevat leirille joka vuosi!

Toisena kurssin opettajan toimii niin ikään musiikin maisteri ja pop/jazz-laulunopettaja Nacera Ketroussi. Naceran erityisiin vahvuuksiin kuuluvat laaja-alaisen musiikin tietämyksen lisäksi mm. laulamisen kehollinen tuntemus sekä toiminnalliset työtavat. Naceralla on taito saada ryhmä saavuttamaan yhdessä uusia ulottuvuuksia!

Hinta

Kurssimaksu on 295€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi muös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki-tai luottokortilla, Sporttipassilla tai Smartum-kulttuuriseteleillä/mobiilipalvelulla.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

           60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)                                                                                               90€/1hh solu (3 yötä, sis aamiainen)
        105 €/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)  

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 20 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Huom! Kurssi on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittautuminen 30.4.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: laulu, jazz, stemma, rytmi, ilo, nuotti

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!