Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Pop/jazz-laulukurssi 17.-20.6.2019 (Otava)

Rento ja kehittävä kurssi, joka sisältää myös paljon yhteismusisointia päivän opetuksesta illanistujaisiin asti

Pop/jazz-laulukurssilla musiikkityyli on vapaa, mukaan mahtuvat ihan kaikki rytmimusiikin laulamisesta kiinnostuneet laulajat. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus laulamiseen ja rohkeus kokeilla uutta riittää. Kurssin sisältö tullaan suunnittelemaan ilmoittautuneiden kiinnostuksen ja osaamistason mukaan.

Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen helppoon ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä. Lisäksi tutustutaan laulaen ja kuunnellen erilaisiin musiikkityyleihin ja niiden laulutapoihin ja tulkintaan. Samat perusasiat pätevät kaikissa. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla laulamista julkisesti, ja tietysti mahdollisimman kannustavassa seurassa!

Tiedossa on rento ja kehittävä kurssi, joka pitää sisällään myös paljon yhteismusisointia ja tietoista läsnäoloa päivän opetuksesta illanistujaisiin asti. Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ja harjoitellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaali, jonka avulla selvitetään osaamista ja kiinnostuksen kohteita, lähetetään (ja myös palautetaan) etukäteen.

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä leirille mukaan.

Ajankohta

17.-20.6.2019 (ma - to)

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina 17.6.2019 klo 11.00 yhteisellä lounaalla ja päättyy torstaina 20.6.2019 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii opettaja ja muusikko Susanna Mesiä, joka on Metropolia ammattikorkeakoulun musiikin tutkinnon pop/jazzlaulun lehtori sekä musiikkikasvatuksen tutkija Taideyliopistossa. Hän on koulutukseltaan musiikin maisteri sekä pop/jazz-laulunopettaja. Susannan rohkaiseva ja ammattitaitoinen opetus ja leiriläisten mainio yhteishenki vetävät monet leirille joka vuosi!

Toisena kurssin opettajan toimii niin ikään musiikin maisteri ja pop/jazz-laulunopettaja Nacera Ketroussi. Nacera on opettanut monipuolisesti yksilöitä ja ryhmiä ja Susannan rinnalla myös tuttu kasvo Otavan pop/jazz-laulajille. Hänen vahvuuksiaan ovat läsnäoleva ote, kannustava ja yksilölliset tarpeet huomioiva opetus sekä toiminnalliset työtavat erityisesti ryhmäopetuksessa. Naceralla on taito saada ryhmä saavuttamaan yhdessä uusia ulottuvuuksia.

Hinta

Kurssimaksu on 295€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki-tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä/mobiilipalvelulla.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla:

  • 60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)
  • 105€/1hh solu (3 yötä, sis. aamiainen)
  • 135 €/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)  

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.5.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme verkkopankin kautta varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 11.5.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: laulu, jazz, nuotti, soolo, ilo, hyvinvointi, rohkea

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su