Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Luovan kirjoittamisen viikonloppu 13.-14.4.2019 (Otava)

Muistatko vielä miltä mustikkamaito maistui aamulla laineiden liplattaessa laiturin jalkoja vasten?

Proosakurssilla opetellaan tarinan kirjoittamisen taitoja. Kuinka omaa elämänkokemustaan voi hyödyntää fiktiivisessä tarinassa? Miten luodaan kiinnostavia henkilöhahmoja? Mitä teema käytännössä tarkoittaa, ja miten se kertomuksessa näkyy? Kuinka havainnot kirjoitetaan niin, että lukija todella kokee lukemansa? Millaista on kirkas kieli?

Kaksipäiväisellä viikonloppukurssilla kirjoitamme paljon, tavoitteena on voittaa kirjoittamisen esteitä ja tunnistaa omat vahvuudet kirjoittajana.

Kurssiin sisältyy myös kirjoittamiseen liittyviä ennakkotehtäviä, jotka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltaviksi ennen kurssin alkua.

Aika

13.-14.4.2019

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu
lauantai  13.4. klo 9.00 - 16.00
sunnuntai 14.4. klo 9.00 - 15.00

Kurssin toteutuminen edellyttää kymmentä sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimii kirjailija Petri Tamminen. Vuonna 2002 Tamminen sai Kalevi Jäntin palkinnon teoksesta Piiloutujan maa ja vuonna 2006 hän oli ehdolla Finlandia-palkinnon saajaksi teoksellaan Enon opetukset. Tutustu kirjailijaan ja hänen tuotantoonsa täällä

Hinta

Kurssin hinta on 185€ euroa/hlö (sis. opetuksen, kurssiohjelman mukaiset ruokailut; majoitus erikseen).

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa (1hh/50€/yö tai 2hh/25€/yö). Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 29.3.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 23.9.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otanva Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (MIkkeli)

Tagit: kirjoittaminen, luova, proosa, mielikuvitus, ajatus, historia, kertomus

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su