Koulutuskalenteri

Kukkasidonnan peruskurssi 9.-11.6.2017

Sano se kukkasin! Kukkasidonnan peruskurssilla opit kukkasidonnan perustekniikat ja sidontatyylit sekä tutustut kukkasidonnan keskeisiin työvaiheisiin ja välineisiin. Kurssilla harjoitellaan ruusuilla, neilikoilla, krysanteemeilla ja harsokukilla - oletko jo tutustunut kukkakoruihin?

Piristä päivääsi tai ilahduta ystävääsi itse sidotulla kukkakimpulla! Näyttävien kukka-asetelmien valmistamiseen voi osallistua koko perhe – tai kerro se kukkasin vaikkapa pomollesi! Mieluisat kimput ja asetelmat voit loihtia erilaisista leikkokukista tai oman puutarhasi ja luonnon antimista.

Kukkasidonnan peruskurssilla opit kukkasidonnan perustekniikat ja sidontatyylit sekä tutustut erilaisiin keskeisiin työvaiheisiin ja käytettäviin välineisiin.

Kurssin sisältö:

  • kimpputekniikat ja sitominen
  • asetelmien suunnittelu ja toteutus
  • kukkakorut kesän juhliin

Kurssin aikana sidotaan oma kimppu valitun tekniikan mukaisesti, suunnitellaan ja toteutetaan asetelma sekä valmistetaan kukkakoru kesäisen juhla-asun somisteeksi.

Sidontakukkina kurssilla käytetään neilikkaa, ruusua, krysanteemia ja harsokukkaa sekä vihreitä oksia/lehtiä. Osallistujat voivat tuoda mukanaan myös omia kukkia ja luonnonmateriaaleja. Asetelmaa varten on hyvä tuoda mukana oma astia, johon asetelman haluaa tehdä sekä työvälineeksi sekatöörit (oksasakset) ja/tai sivuleikkurit.

Ajankohta

9.-11.6.2017 (pe-su)

Aikataulu

pe 9.6. klo 17 - 20
la 10.6. klo 9 – 16
su 11.9. klo 9 – 14                                                                                                                                          

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin ohjaajana toimii floristimestariopiskelija Anu Kärjä.

Hinta

Kurssin hinta on 260€/hlö (sis. koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriat) Huom! majoitus erikseen.

Harjoituskukat kimppuun, asetelmaan ja kukkakoruun, kukkasienet, sidontatarvikkeet ja kukkakorupohja sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin aikana käytetään samoja kukkia kimppuun, asetelmaan ja kukkakoruun ja osallistujat saavat kurssin päätteeksi mukaansa tekemänsä asetelman ja kukkakorun.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki/luottokortilla, Sporttipassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä.

Kurssin toteutuminen edellyttää 10 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/40€/hlö, yö tai 2hh/20€/hlö/yö, sis. aamiainen).

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 20 €/hlö.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.4.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Huom! Vapaita paikkoja voi kysyä kurssin alkamiseen saakka.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: kukka, kimppu, ruusu, neilikka, sekatööri, oksasakset, luonto, puutarha, harsokukka, krysanteemi

Tulevia koulutuksia

23 syys

Kepparikurssi 23.-24.9.2017 (Otava)

Nyt laukkaavat ratsut reimat Otavassa! Kurssilla ommellaan peruskeppari ja valmistetaan varusteita kierrätysmateriaaleista. Viikonlopullinen laatuaikaa ja yhdessätekemistä hyvän hevosharrastuksen parissa! Keppareilla on taipumus lisääntyä... talliisi saattaa taitojen karttuessa karauttaa issikoita, suomenhevosia, norjanvuonohevosia, arabianhevosia.... Laumaeläimet kun nääs tarvitsevat seuraa. Lue lisää

6 loka

Itkuvirsikurssi: Tunteiden ilmaisua sanoin ja melodioin 6.-8.10.2017 (Otava)

Itkuvirsien ikivanha perinne, äänellä itkeminen, palvelee myös nykyajan kiireisiä, ahdistuneita ja tunteitaan peitteleviä kanssakulkijoita. Ääneen lausutut sanat ja melodinen itku hoitavat, lohduttavat ja kannattelevat elämän solmukohdissa. Kurssilla tutustutaan itkuvirsiperinteeseen ja harjoitellaan itkuprosessia luottauksellisessa ilmapiirissä kukin kurssilainen omien aiheidensa parissa. Lue lisää

17 marras

Joulupukkien valmennuskurssi 17.-19.11.2017 (Otava)

Haluatko jakaa jouluiloa ympärillesi ja toimia Joulupukin tai Joulumuorin lähettiläänä tai kenties vaikkapa Joulutontun apulaisena? Kurssilla mm. kehitetään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, syvennytään äänenkäyttöön ja äänihuoltoon, pohditaan syitä esiintymisjännitykseen ja luikautetaan joululauluja Joulupukkikaraokessa. Lue lisää

18 marras

Wanhanajan ohraryynimakkarat joulupöytään 18.-19.11.2017 (Otava)

Kurssilla valmistetaan wanhanajan ohraryynimakkaroita ihan alusta pitäen perinnereseptin mukaan – paitsi, että ne sulavat suussa ja virittävät luontevasti joulutunnelmaan, ne sopivat myös mainiosti jouluviemisiksi tai myyjäisten vetonaulaksi. Pikkujoulukauden voi kätevästi aloittaa yhdessä vaikka makkaratalkoilla! Kurssin päätteeksi laskeudumme yhdessä joulunaikaan wanhanajan jouluaterialla. Lue lisää

27 tammi

Klassisen jazzin talvileiri 27.-28.1.2018

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen - ja lauantaina jamitellaankin sitten illan hämyssä jo vapautuneesti Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa. Lue lisää


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
23 syys

Kepparikurssi 23.-24.9.2017 (Otava)

Nyt laukkaavat ratsut reimat Otavassa! Kurssilla ommellaan peruskeppari ja valmistetaan varusteita kierrätysmateriaaleista. Viikonlopullinen laatuaikaa ja yhdessätekemistä hyvän hevosharrastuksen parissa! Keppareilla on taipumus lisääntyä... talliisi saattaa taitojen karttuessa karauttaa issikoita, suomenhevosia, norjanvuonohevosia, arabianhevosia.... Laumaeläimet kun nääs tarvitsevat seuraa. Lue lisää


Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!