Koulutuskalenteri

Klassisen jazzin yhtyesoittokurssi 30.7.-4.8.2018 (Otava)

Varma kesän merkki: Otavan Opiston klassisen jazzin yhtyesoittokurssi!

Ajankohta

30.7.- 4.8.2018 (ma-la)

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2 B, 50670 Otava

Kurssin sisältö

Klassisen jazzin yhtyesoittokurssilla keskitytään yhdessä soittamiseen, luovaan yhtyetoimintaan ja pelottomaan esiintymiseen.

Kurssin johtaja

Petri Krzywacki

Koulutus

Kurssilla perehdytään yhdessä soittamisen kautta perinteisen jazzmusiikin ohjelmistoon ja tyyleihin. Yhtyeiden ohjauksen lisäksi opettajat luennoivat viikon aikana erilaisista yhteissoiton kannalta oleellisista seikoista. Keskeisessä roolissa on jazzmusiikille ominainen rytmiikka ja sen ymmärtäminen.

Pyrkimyksenä on tuoda oppilaille vinkkejä yhteissoiton edistämiseksi maanläheisellä ja konkreettisella tasolla. Kunkin instrumentin soittaja voi saada käytännön tilanteessa opastusta juuri oman instrumenttinsa kuvakulmasta, sillä kaikki opettajat opastavat kaikkia yhtyeitä tasapuolisesti.

  •     Kurssiopetus maanantaista perjantaihin
  •     Kurssiyhtyeet esiintyvät KissaJazzeissa Hirvensalmen Kissakoskella
  •     Marssiyhtye esiintyy KissaJazzeissa Hirvensalmen Kissakoskella
  •     Otava Happy Jazz –tapahtuma päättää leirin lauantaina 4.8.2018

Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jolloin harjoitellaan lähetettyjen ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaali lähetetään osallistujille toukokuun 2018 loppuun mennessä.

Osallistumisedellytys ja oppilasvalinta

Kurssille valitaan sekä soittajia että laulajia, joista kootaan sopiva määrä pienyhtyeitä.

Pienyhtyeiden lisäksi leirillä kootaan vapaaehtoinen marssiyhtye, joka esiintyy Kissajazzin yhteydessä.

Osallistujilta vaaditaan oman instrumentin hallintaa (soitto- tai lauluopetusta ei kurssilla anneta), nuotinlukutaitoa sekä kykyä ja halua pienyhtyetyöskentelyyn.

Opettajaryhmä tekee oppilasvalinnan heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Valituille lähetetään kurssikutsut, ohjelma/aikataulu sekä ennakkomateriaali ja ohjeet kotiharjoittelua varten.

Hinta

Kurssin hinta on 385€/hlö (sisältää koulutuksen ja ohjelmanmukaiset ruokailut; majoitus erikseen).

Hinta sisältää opetuksen ja ateriapalvelut maanantaista perjantaihin alkaen maanantain lounaasta ja päättyen perjantaina iltapäivän päätöskahveihin (aamupala, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen).

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki/luottokortilla, Sporttipassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä.

Majoitus

80€/2 hh (4 yötä; sis. aamiainen)

140€/1 hh solu (4 yötä; sis. aamiainen)                                                       

180€/1hh (4 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla  rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta (esim. saapuminen sunnuntaina ennen kurssia tai lähtö lauantaina kurssin jälkeen) tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 20 €/hlö.

Tiedustelut

kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: jazz, leiri, kitara, basso, rummut, laulu, solisti, saksofoni, trumpetti, standardi, new orleans

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su