Koulutuskalenteri

Kepparikurssi 23.-24.9.2017 (Otava)

Nyt laukkaavat ratsut reimat Otavassa! Kurssilla ommellaan peruskeppari ja valmistetaan varusteita kierrätysmateriaaleista.  Viikonlopullinen laatuaikaa ja yhdessätekemistä hyvän hevosharrastuksen parissa! Keppareilla on taipumus lisääntyä... talliisi saattaa taitojen karttuessa karauttaa issikoita, suomenhevosia, norjanvuonohevosia, arabianhevosia.... Laumaeläimet kun nääs tarvitsevat seuraa.

Kaikki alkaa kepparin hankinnasta! Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tule kepparikurssille valmistamaan itsellesi ihan oma mieluinen ratsu, joka voi olla tallisi ensimmäinen tai jo kauan toivottu uusi pää laumaan. Keppareilla on nimittäin taipumus lisääntyä, sillä laumaeläin kun tarvitsee seuraa.

Kurssilla valmistetaan selkeä peruskeppari, jota kurssilaiset voivat tuunata kurssilla mieleisekseen. Alkuu pääsee helposti ja harjoitus tekee mestarin. Keppareiden kirjo on laaja ja kun valmistustekniikat ovat hallussa, talliin voi myöhemmin hankkia ruunikoita, raudikoita, liinakoita tai vaikka hiirakoita. Erilaisista keppariroduista puhumattakaan!

Jompikumpi vanhempi, mummi tai vaikka kummi voi olla mukana kurssilla avustamassa kurssilaistaan esim. ompelukoneen käytössä (langanpujotukset, päättelyt) sekä harjan teossa ja kiinnityksessä. Yhteistä laatuaikaa parhaimmillaan.

Keppihevosharrastuksen ytimeen pääset täältä

Aika

23.-24.9.2017

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

lauantai 23.9. klo 9.00 – 16.00
sunnuntai 24.9. klo 9.00 – 14.00

Kurssimateriaalit

Kurssilla on perustarvikkeet (kangas, langat, täytteet, keppi, kiinnitystarvikkeet) kepparin valmistamiseksi kierrätysmateriaaleista, mutta kurssilaiset voivat tuoda mukanaan myös omia materiaaleja makunsa mukaan varusteiden tekoa varten (nauhoja, rusetteja, helmiä, solkia jne). Voit myös tuoda oman ompelukoneesi  kurssille.

Kurssin opettaja

Mervi Siitari

Hinta

Kurssin hinta on 150€/hlö (sis. opetuksen, kepparimateriaalit, lounaan ja välipalan kumpanakin päivänä). Majoitus erikseen.

Kurssilaisen avustajan lippu 20€ (sis. kurssiosallistumisen, lounaan ja välipalan kumpanakin päivänä). Majoitus erikseen.

Majoittuminen

Otavan Opistolla on majoittumismahdollisuus (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö, sis. aamupala)

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 8.9.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Ilmoittautumislomake täytetään jokaisesta osallistujasta ja avustajasta erikseen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen jälkeen laskutamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 8.9.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: keppari, hevonen, ratsu

Tulevia koulutuksia

23 syys

Kepparikurssi 23.-24.9.2017 (Otava)

Nyt laukkaavat ratsut reimat Otavassa! Kurssilla ommellaan peruskeppari ja valmistetaan varusteita kierrätysmateriaaleista. Viikonlopullinen laatuaikaa ja yhdessätekemistä hyvän hevosharrastuksen parissa! Keppareilla on taipumus lisääntyä... talliisi saattaa taitojen karttuessa karauttaa issikoita, suomenhevosia, norjanvuonohevosia, arabianhevosia.... Laumaeläimet kun nääs tarvitsevat seuraa. Lue lisää

6 loka

Itkuvirsikurssi: Tunteiden ilmaisua sanoin ja melodioin 6.-8.10.2017 (Otava)

Itkuvirsien ikivanha perinne, äänellä itkeminen, palvelee myös nykyajan kiireisiä, ahdistuneita ja tunteitaan peitteleviä kanssakulkijoita. Ääneen lausutut sanat ja melodinen itku hoitavat, lohduttavat ja kannattelevat elämän solmukohdissa. Kurssilla tutustutaan itkuvirsiperinteeseen ja harjoitellaan itkuprosessia luottauksellisessa ilmapiirissä kukin kurssilainen omien aiheidensa parissa. Lue lisää

17 marras

Joulupukkien valmennuskurssi 17.-19.11.2017 (Otava)

Haluatko jakaa jouluiloa ympärillesi ja toimia Joulupukin tai Joulumuorin lähettiläänä tai kenties vaikkapa Joulutontun apulaisena? Kurssilla mm. kehitetään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, syvennytään äänenkäyttöön ja äänihuoltoon, pohditaan syitä esiintymisjännitykseen ja luikautetaan joululauluja Joulupukkikaraokessa. Lue lisää

18 marras

Wanhanajan ohraryynimakkarat joulupöytään 18.-19.11.2017 (Otava)

Kurssilla valmistetaan wanhanajan ohraryynimakkaroita ihan alusta pitäen perinnereseptin mukaan – paitsi, että ne sulavat suussa ja virittävät luontevasti joulutunnelmaan, ne sopivat myös mainiosti jouluviemisiksi tai myyjäisten vetonaulaksi. Pikkujoulukauden voi kätevästi aloittaa yhdessä vaikka makkaratalkoilla! Kurssin päätteeksi laskeudumme yhdessä joulunaikaan wanhanajan jouluaterialla. Lue lisää

27 tammi

Klassisen jazzin talvileiri 27.-28.1.2018

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen - ja lauantaina jamitellaankin sitten illan hämyssä jo vapautuneesti Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa. Lue lisää


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
23 syys

Kepparikurssi 23.-24.9.2017 (Otava)

Nyt laukkaavat ratsut reimat Otavassa! Kurssilla ommellaan peruskeppari ja valmistetaan varusteita kierrätysmateriaaleista. Viikonlopullinen laatuaikaa ja yhdessätekemistä hyvän hevosharrastuksen parissa! Keppareilla on taipumus lisääntyä... talliisi saattaa taitojen karttuessa karauttaa issikoita, suomenhevosia, norjanvuonohevosia, arabianhevosia.... Laumaeläimet kun nääs tarvitsevat seuraa. Lue lisää


Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!