Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Joulupukkien valmennuskurssi 17.-19.11.2017 (Otava)

Haluatko jakaa jouluiloa ympärillesi ja toimia Joulupukin tai Joulumuorin lähettiläänä tai kenties vaikkapa Joulutontun apulaisena? Kurssilla mm. kehitetään esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, syvennytään äänenkäyttöön ja äänihuoltoon, pohditaan syitä esiintymisjännitykseen ja luikautetaan joululauluja Joulupukkikaraokessa.

Oletko kiinnostunut joulun tärkeimmästä tehtävästä? Haluatko auttaa Joulupukkia ja Joulumuoria heidän valtavassa urakassaan tai kenties toimia vaikkapa tiedustelevien Joulutonttujen työparina? Nyt ehdit vielä hyvin kehittää ja kartuttaa taitojasi ennen Joulupukin, Joulumuorin ja koko tonttulan kiireisen juhlakauden alkua, jotta kaikki joulun työt saadaana ajoissa valmiiksi.

Käymme koulutuksessa läpi varajoulupukkien ja varajoulumuorien ammatillisia haasteita ja helmiä. Kurssin aikana rakennamme ja syvennämme kaikkien omaa joulutunnelmaa kurssilaisten lähtötaso ja aikaisempi joulutyökokemus huomioiden.

Koulutuksen aikana

  • käydään läpi esiintymisimprovisaation perusteita ja harjoitellaan niitä
  • kehitetään vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • syvennytään äänenkäyttöön ja äänihuoltoon liittyviin asioihin
  • etsitään ratkaisuja mahdolliseen esiintymisjännitykseen
  • valmennetaan erilaisiin asiakaskohtaamisiin (mm. marketvierailut)
  • tehdään lyhyt katsaus joulupukkiperinteen historiaan
  • virkistäydytään Joulupukkikaraokessa.

Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä valmisteltavaksi ennen kurssia, jonka sisältö käydään yhdessä läpi kurssilla. Kurssin jälkeen osallistujille annetaan todistus kurssin suorittamisesta. Kurssin hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus toimia varajoulupukkina tai varajoulumuorina.

Aika

pe 17.11. klo 17.00 - 21.00                                                                                                                                                  la 18.11. klo 09.00 - 16.00                                                                                                                                                     su 19.11. klo 09.00 - 14.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Koulutuksen ohjaaja

Matleena Nokelainen, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 165€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); kurssiosallistuminen vahvistetaan maksamalla ilmoittautumismaksu (50€/hlö) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun voi maksaa myös käteisellä, pankki- tai luottokortilla, E-passilla (kulttuuri) tai Smartum-seteleillä/Saldolla (kulttuuri).

Kurssin toteutuminen edellyttää 12 sitovasti ilmoittautunutta kurssilaista.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö tai 2hh/25€/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 3.11.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 3.11.2017 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: joulu, muori, tonttu, lahja, ilo, juhla, talvi

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su