Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja henkilötiedot opetuksessa 2.-3.5.2018 (Otava)

EU:n yleinen tietosuoja-asetus tulee - oletko valmis?

Henkilötietolaki ja 25.5.2018 alkaen Suomessa sovellettava EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) asettavat monenlaisia vaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja yksityisyyden huomioimiselle opetuksessa ja koulutuksissa.

Sovellettava asetus määrää tietosuojan toimenpiteistä, niiden suunnittelusta ja dokumentoinnista entistä yksityiskohtaisemmin.  Aiemmin on riittänyt, että lakia noudatetaan, mutta uusi tietosuoja-asetus edellyttää, että tämä pystytään nyt myös osoittamaan.

Niin opetuksen järjestäjien, suunnittelijoiden kuin opettajienkin on välttämätöntä tuntea sovellettavan tietosuoja-asetuksen määräykset - ja uusien määräysten vieminen käytäntöön edellyttää huolellista asiaan perehtymistä ja valmistautumista.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi mitä tietosuoja-asetus merkitsee opetuksessa ja mitä asioita koulussa/oppilaitoksissa on mahdollisesti hoidettava kuntoon sen vuoksi. Koulutuksen aikana harjoitellaan esimerkiksi tietosuojaselosteen laatimista. Samalla saat tuoreinta tietoa viranomaisten antamista ohjeistuksista sovellettuina koulumaailman käytännön tilanteisiin.

Kurssi sisältää myös aihepiiriin johdattelevan ennakkotehtävän, joka lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä valmisteltavaksi ennen koulutusta.

Aika

2.-3.5.2018

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

keskiviikko 2.5.2018 klo 9.00 – 16.00

torstai 3.5.2018 klo 9.00 - 16.00

Kouluttaja

Kouluttajana toimii KM Harto Pönkä, joka on tunnettu tietokirjailija sekä sosiaalisen median ja koulutusteknologian asiantuntija; lisätietoja blogissa Lehmätkin lentäis

Hinta

Kurssin hinta on 185€/hlö (sis. opetuksen); ruokailu- ja majoituskulut erikseen. Kurssin aikana on mahdollisuus ruokailla Otavan Opiston ruokalassa (hinta noin 5€/ateria) ja ateriat voit varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu ilmoittautuessa verkkopankissa tai laskulla ilmoittautumisen jälkeen (50€/ilmoittautuminen).

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voi merkitä lomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 13.4.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 13.4.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: tietosuoja, EU, asetus, koulu, opetus, rekisteri, yksityisyys

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su