Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

eSports-pelivalmennus nuorille – Counter Strike Global Offensive 23.-27.7.2018 (Otava)

Onko verkkopelaaminen intohimosi ja CS:GO pelien kuningas? Tule näyttämään kyntesi ja kertomaan muillekin mistä sinut on tehty!

Elektroninen urheilu - eSports - on digitaalista urheilua, jossa hyödynnetään tietotekniikkaa oli sitten kyseessä mieluinen harrastus tai systemaattinen ammattiin tähtäävä valmennus.

eSports tarjoaa nuorille ja nuorille aikuisille nykyaikaisen tavan kohdata toisiaan kehittävän harrastuksen parissa, harjoitella ryhmässä toimimista ja yhteisesti sovittujen pelisääntöjen noudattamista. Digitaalinen pelaaminen kehittää loogista ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja, strategisia toimintavalmiuksia sekä syy-seuraus-suhteiden ymmärtämistä - taitoja, joista on hyötyä kaikilla elämän osa-alueilla.

Henkilökohtainen kehittyminen ja pelikentillä menestyminen edellyttävät säännöllistä ja tavoitteellista harjoittelua sekä hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa.  Liikunta, terveellisen ravinto ja lepo - aivan tavanomainen arjenhallinta - ovat tällöin pelaamisen ohella avainasemassa.

Otavan Opiston eSports-pelileirillä pelataan Counter Strike: Global Offensive -peliä, joka on monipuolinen joukkuepohjainen taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli; CS:GO on yksi yleisimmistä pelattavista peleistä ammattilaisten keskuudessa.

CS:GO-pelileirille haetaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella 30.4.2018 mennessä ja valinnoista ilmoitetaan vkolla 20/18, jonka jälkeen osallistujat jaetaan toimiviin viiden pelaajan joukkueisiin. Joukkueet nimeävät itselleen tunnuksen ja pelaavat yhdessä leirin aikana sekä osallistuvat mahdollisuuksien mukaan turnauksiin.

Leiri sisältää runsaasti intensiivistä tavoitteellista ryhmäharjoittelua pelijoukkueissa ja mm. tiimin johtamista - jokainen joukkueen jäsen sitoutuu osallistumaan tiiminsä toimintaan joukkueen sisäisen roolituksen mukaisesti. Joukkueiden valmentamisesta ja ohjauksesta vastaa kokenut pelialan ammattilainen Juha Kurppa Ence eSports Oy:stä.

Myös valmiit joukkueet voivat tulla leirille valmennettaviksi. Otavan Opiston "pelitalossa" on tilaa yhteensä kahdeksalle joukkueelle.

Pelisessioiden väleihin lomittuu luentoja eSports-aihepiiriin liittyvistä teemoista, liikuntatuokioita, ravitsevat ruokailut, vapaa-ajan ohjelmaa sekä vapaata omaehtoista pelaamista - ja tietysti kunnon yöunet.

Leirille osallistujat tuovat mukanaan omat pelikoneensa ja näyttönsä oheistarvikkeineen (mm. kuulokkeet) sekä koneeseensa valmiiksi ladatun CS:GO:n.

Leirin alaikäraja on 16 vuotta pelattavan pelin ikärajasuosituksen mukaisesti.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Mikkeli eSports ry:n kanssa (SEUL:n jäsen).

Aika

23.-27.7.2018

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

Leiri alkaa maanantaina 23.7.2018 klo 10.00 ja päättyy perjantaina 27.7.2018 klo 15.00                 

Leirin opetus, ohjaus ja valmennus

Leirin johtaja: Heikki “KveikkiHeikki” Koponen, Otavan Opisto

Leirin pelivalmennus: Juha "aNgeldusT" Kurppa, ENCE eSports Oy

Leirin liikuntavastaava/huoltaja: Kai "KaitsuG" Räihä, Mikkeli eSports ry

Leirin tekniikka ja laitteet: Juuso “Ray_Silver” Kilpi, Otavan Opisto

Leirin hallinnointi ja tiedustelut: Heli Auvinen, Otavan Opisto

Hinta

Leirin hinta on 350€/hlö (sis. pelivalmennuksen, leiriohjelman, ruokailut ja majoituksen Otavan Opiston asuntolassa 2-hengen huoneessa).

Leiripaikan vastaanottamisen jälkeen osallistuminen on sitova ja Otavan Opisto laskuttaa osallistujalta varausmaksun (150€/osallistuja), jolla vahvistetaan osallistuminen, pelipaikka ja majoitus. Leirin loppulasku lähetetään ennen leirin alkua, jonka voi suorittaa erissä (kysy lisätietoja).

Ruokailut ja majoittuminen

Leiriohjelman mukaiset täyshoitoruokailut tarjoillaan Otavan Opiston ruokalassa ja leirin aikana majoitutaan Otavan Opiston asuntolassa 2-hengen huoneissa.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi , p. 044 794 3565

Hakuaika leirille

15.1.2018 - 30.4.2018; ilmoittautumisaikaa jatkettu 15.5.2018 saakka!

Hae mukaan eSports-pelileirille 30.4.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella

Peruutusehdot

Valinnasta ilmoittamisen ja leiripaikan vastaanottamisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen jälkeen laskutamme varausmaksun (150€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta.  Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan leirin.

Tämän jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta leirille, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: esports, CS, counter strike, global offensive, taktiikka, strategia, peli, digitaalinen, urheilu, nuori, ammatti, tiimi, joukkue, puolustusvoimat, armeija, arjenhallinta, ravinto, lepo, uni, harrastus, ystävä, lahjakas, ranking, master guardian, legendary, face it elo, lan, assembly, elektroninen, intohimo, kuningas, rooli, otava, aimi

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su