Koulutuskalenteri

A cappella –laulukurssi 17.-18.3.2018 (Otava)

Heitä arkihuolesi ja tule laulamaan sydämesi kyllyydestä Otavan Opiston upeaan juhlasaliin, joka on valmistunut vuonna 1901. Akustisesti.

Laulattaako? Useinkin? Haluatko ryhtyä kuoroksi? Heitä arkihuolesi ja tule laulamaan sydämesi kyllyydestä Otavan Opiston upeaan juhlasaliin, joka on valmistunut vuonna 1901. Tuohon aikaan loistava akustiikka syntyi saleihin kuin itsestään.

Kurssilla opitaan perustietoja ja –taitoja omasta äänestä ja instrumentista, opetellaan rytmiikan ja fraseerauksen perusasioita, leikitellään äänellä sekä yksin että ryhmässä. Ja tietysti lauletaan paljon. Nuotinlukutaito on eduksi, mutta ei välttämätön.

Kurssiin liittyy kurssin sisältöön johdatteleva ennakkotehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltavaksi ennen kurssia.

Aika

17.-18.3.2018

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

lauantai 17.3.2018 klo 9.00 - 16.00

sunnuntai 18.3.2018 klo 9.00 - 15.00

Kurssin opettaja

Musiikin lehtori, kuoropedagogi ja Äänitimpuri Mari Koistinen.

Hinta

Kurssin hinta on 150€/hlö (sis. opetus ja kurssiohjelman mukaiset ruokailut).  Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (50€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssin voi maksaa myös ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä/Saldolla.

Majoittuminen

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolta (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi , p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 3.3.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 3.3.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: a cappella, laulu, aani, fraseeraus, rytmi, tahti, hengitys, tekniikka, rohkeus, gospel, kuoro, unplugged, stemma, sopraano, altto, tenori, ohjelmisto, työhyvinvointi, mindfulness, akustiikka, sävel, sointu, harmonia, rauha, lepo, keikka, esiintyminen

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su