Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

α-con - pöytäroolipelien lähteillä 15.-17.2.2019 (Otava)

α-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni ja uusien keksintöjen paras koetinkivi.

α-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni ja uusien keksintöjen paras koetinkivi.  Tapahtuma on suunnattu kaikille roolipelaajille, jotka haluavat syventää omaa harrastustaan ja panoksellaan myötävaikuttaa roolipeliskenen vahvistumiseen ja monimuotoisuuteen tulevaisuudessa.

Viikonloppu tarjoaa siten kaikille pöytäroolipeliharrastajille loistavan tilaisuuden kehittää itseään, jakaa ideoita ja tutustua muihin skeneaktiiveihin. α-conin työpajoissa suoritetaan pelinjohtajien vuosihuolto ja päivitys sekä pohditaan pelinjohtamisen sietämätöntä keveyttä.  Roolipeliteoreetikot pääsevät hiomaan ideoitaan naamakkain, pelintekijät vaihtamaan parhaita vinkkejään ja skeneaktiivit tapaamaan toisiaan vertaistuen merkeissä.

Kolmannen Alfaconin teema on "Roolipelaamisen Tuhannet Kasvot" - tutkimme siis pöytäroolipelaamisen moninaisuutta, historiaa ja tulevaisuuden lupauksia. Mistä olemme tulleet, minne olemme menossa, millaiset ihmiset pelejä pelaavat, millaiset ihmiset voisivat pelejä pelata.

Kurssi sisältää yhden etäopiskelupäivän verran ennakkotehtäviä. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä tehtäväpaketti, joka sisältää ohjelmanpitäjien valitsemia työpajojen aiheisiin liittyviä tekstejä luettaviksi ennakkoon, sekä kyselyn roolipeliskenen tilasta omassa skenekuplassasi.

Etätehtävien aikana yhteyttä voi ottaa Ola Repoon, mikäli löytyy kysymyksiä tai haluaa lisätietoa aiheesta. Osoitteena repo.ola@gmail.com.

Tapahtuman järjestää Suomen roolipeliseura ry yhteistyössä Otavan Opiston kanssa. Pääjärjestäjinä toimivat Ola Repo ja Tanja Lehto, jotka saa kiinni sähköpostitse osoitteesta alfacon.jarjestajat@gmail.com.

Tapahtuman nettisivu: http://alfacon.fi/

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/2271556916398839/

Aika

Kurssi alkaa perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 17.2.2019 noin klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa tai niiden välittömässä läheisyydessä 2-3 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva brunssi sekä kahvia/teetä kurssitilan viereisessä salissa; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Lippu 1: 55€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)

Lippu 2: 45€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)

Lippu 3: 40/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa tai laskulla ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Mikäli haluat maksaa kurssimaksun laskulla, Smartum-kulttuuriseteleillä tai ePassilla (kulttuuri), otathan yhteyttä Heli Auviseen, p. 044 794 3565.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 1.2.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Huom! Vain yksi ilmoittautuminen/lippu/osallistuja. Ylläpito poistaa mahdolliset päällekkäiset varaukset.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kurssimaksun ja valitun majoituksen. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: roolipeli, alfacon, pöytäroolipeli, pelinjohtaja

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su