Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opiskelijaksi

Kun haluat suorittaa aineopiskelijana kurssin tai useamman, on sinun ilmoittauduttava ensiksi opiskelijaksi. Tästä pääset ilmoittautumislomakkeeseen. Lomakkeella kysytään nimeä, syntymäaikaa sekä yhteystietoja. Jokaisella opiskelijaksi ilmoittautuvalla on oltava henkilökohtainen sähköpostiosoite.

Ilmoittautuminen kurssille

Kursseille ilmoittautuminen ja niiden opiskelu tapahtuu Muikku-oppimisympäristössä. Muikkuun pääset myös napsauttamalla tämän sivuston yläreunassa sijaitsevaa Muikku-linkkiä. Voit selata kursseja ja ilmoittatua niille Muikun kurssipoimurissa. Voit myös tutustua kurssin materiaaleihin ennen ilmoittautumista.

Kurssimaksut

Kurssiarvioinnin maksullisuuteen vaikuttaa kaksi asiaa: suoritettu kurssi sekä se, opiskeletko suoritushetkellä toisessa oppilaitoksessa.

Jos et opiskele missään oppilaitoksessa, arviointimaksua ei peritä:

  • lukion pakollisten tai valtakunnallisten syventävien kurssien suorituksista

  • perusopetuksen pakollisten tai valinnaisten kurssien suorituksista

Muissa tapauksissa kurssisuorituksen arviointi maksaa opiskelijalle 120 euroa. Kurssimaksulasku lähetään postitse opiskelijalle (tai oppilaitokselle, mikäli oppilaitos maksaa kurssin) sitten, kun opiskelija on lähettänyt kurssisuoritukset opettajalle arvioitavaksi.

Huom! perusopetuksen kurssit ovat aina maksullisia oppivelvollisuusikäisille eli alle 17-vuotiaille.

Mikäli oppilaitos maksaa arvioinnin, on kurssimaksu 130€/kurssi.


Haetko uutta alkua? Tule opiskelemaan Otavan Opistoon!