Elina Hjelt

Elina Hjelt: Laulu

Elina Hjelt on valmistunut yhtymuusikoksi Kymen konservatoriosta 2004. Pop/Jazz -laulupedagogiksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta Helsingistä 2009 ja valmistuu joulukuussa 2012 Complete Vocal Instituutista Kööpenhaminasta kolmivuotiselta laulaja/laulunopettajalinjalta.
Tällä hetkellä Elina opettaa laulua Pop/Jazz konservatoriossa Helsingissä, sekä All About Voice oy:ssä www.allaboutvoice.fi
Hän pitää myös erilaisia laulu- ja äänenkäytön kursseja, ja on opettanut laulua ja musiikkia eripuolilla suomea opistoissa, kouluissa ja leireillä noin kymmenen vuoden ajan. Elina on keikkaillut yli kymmenen vuoden ajan useissa eri kokoonpanoissa ja produktioissa. Tällä hetkellä hän mm. laulaa solistina coverbändissä Icon ja tekee solistituurauksia myös muihin coverbändeihin. Elina on mukana myös showmusikaalissa " Houkutus", joka sai ensi-iltansa 6.4.2012. Lisäksi hän on tehnyt lukuisia studiotöitä, sekä laulanut taustoja useille tähtiartisteille mm. Arttu Wiskari, Katri Ylander, Jari Sillanpää, Tapani Kansa, Maarit Hurmerinta, Olavi Uusivirta ja Mikko Leppilampi.